Werkwijze

Kennismaking en intakegesprek

Ten eerste geef ik veel aandacht om wie jij bent.

Ik vind het enorm belangrijk dat er een klik is, dat jij je veilig voelt op de manier waarop ik werk en om de persoon die ik ben.

Het is belangrijk dat jij je kan openstellen zodat wij een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Deze relatie zorgt ervoor dat we ons kwetsbaar durven opstellen. Samen kijken we waar jouw knelpunten zitten en hoe je daar anders mee kan omgaan. Vanuit je sterktes ontdekken we je mogelijkheden en de keuzes die bij jou passen. Ik werk met diverse methodes – vaak vanuit de talentgedreven benadering en positieve psychologie – maar het uitgangspunt is altijd dat het jou zo effectief mogelijk ondersteunt bij je hulpvraag. Ik geef jou inzichten, tools en oefeningen waarmee je aan de slag kan. Jij mag praten, over alles, over datgene wat jou zorgen baart, over iets waar je je gefrustreerd over voelt… Niets moet, alles mag. Ik ben er voor je, ik luister. Ik oordeel niet en ik stel vragen, want ik weet dat elk antwoord ergens in jou zit.

De duur van een gesprek varieert van 1u tot 1,5u. Hoeveel gesprekken jij nodig hebt, bepaal jij zelf. Jij voelt dit, jij weet dit. Soms is het luisterend oor voldoende en kan je weer verder. Soms vergt het meer tijd en dan maken we een nieuwe afspraak. Alles op jouw ritme.

mandala

“Liefde is het enige dat zich vermenigvuldigt, als je het deelt.”

mandala

“Mensen vergeten misschien wat je gezegd hebt, maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door jou voelen.”