Talenten

Talentenbegeleiding voor kinderen,  jongeren en volwassenen

Als talentencoach wil ik je graag bewust maken van de talenten die bij jou aanwezig zijn: dewelke jij kan inzetten in je verdere loopbaan, een moeilijke opdracht of bij een studiekeuze.

Talenten zijn van onschatbare waarde! Ik heb het zelf aan den lijve mogen ondervinden hoe je in ‘flow’ kan zijn door je talenten te ontdekken.

 

Veerkracht

Je wordt geboren met talent. Het gaat nooit over, het laat zien wie jij bent, hoe jij leert en dingen aanpakt. Talent is iets wat geen moeite kost en waar je energie van krijgt.

Samen kijken we naar de dingen waar jij de tijd vergeet en die tevens ook nog moeiteloos gaan. Ik wil jou laten stralen vanuit jouw kern, in jouw kracht. Stabiel en vol inzichten. Hoe goed jij het doet en hoe waardevol je bent. Het ontdekken van talenten laat zien wie jij bent en vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Hierdoor verhoog je je veerkracht waardoor je beter leert omgaan met lastige situaties.

We gaan op zoek naar wat al aanwezig is en waar je nog kan in groeien. Sta je voor een studiekeuze? Vanuit je talenten kom jij te weten waar je energie van krijgt, en hoe zich dat uit in het kiezen van een studierichting.

Vanuit het talentengedreven werken leer je:

  • Meer opkomen voor jezelf
  • Groeimindset ontwikkelen
  • Leven vanuit mogelijkheden en kansen
  • Leren omgaan met fouten
  • Omgaan met lastige situaties…
  • Keuzes maken die bij jou passen

Voor ouders:

Het talent van je kind versterken, kan je door veiligheid en vertrouwen te geven. Dit is belangrijk om je talenten te ontwikkelen. Iedereen is uniek! Ik geef jou tools in het ‘groeidenken’ en de ‘groeitaal’.

mandala

“Treasures are people who look into my eyes and see my heart.”

Rick Betz

Talenten