Over mij

Ik ben Tamara…

Ik studeerde af in de richting Bedrijfsmanagement.

Door mijn studies kwam ik terecht in financiële functies. Later in HR functies en nu al ruim 15 jaar als HR-consultant.

In mijn eerste HR ervaring leerde ik mijn eigen talenten kennen. In deze functie was het een meerwaarde om te kunnen werken vanuit verbinding. Waarom doen mensen wat ze doen of waarom doen ze het juist niet? Het gedrag achter de mens bestuderen. Ik mocht op zoek gaan naar de persoon achter de mens.

Ik bleef mij verdiepen in verschillende coachopleidingen, NLP, EFT, talentenopleiding, veerkracht training en nog vele andere trajecten. Meer en meer coachopdrachten kwamen op mijn pad. Ik werk altijd vanuit de waarderende benadering en positieve psychologie. Authentiek en heel puur, jezelf mogen en kunnen zijn!

Ik ontdekte dat door mijn no-nonsense aanpak en de toegankelijkheid, ik een meerwaarde kon betekenen. Ik coachte kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Arbeiders, bedienden en kaderleden. Iedereen is op zijn manier uniek en de basisbehoeften die er bestaan, zijn in alle lagen gelijk: of je nu onderaan de ladder staat of bovenaan. Iedereen wil gezien, gehoord en gevoeld worden. Het is leuk om op verschillende niveaus te werken, want door deze ervaringen ben ik nog meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten willen we diep in onze kern allemaal hetzelfde: liefde geven en ontvangen, doen waar we goed in zijn,… gezien en gehoord worden.

Mijn belangrijkste waarden zijn humor, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, passie, veiligheid, verbinding en vertrouwen.

Mezelf zou ik omschrijven als een zotte mus, het hongerige kind, altijd tijd voor gezellige babbels, een levensgenieter… Ik kom helemaal tot rust in de natuur, geniet van de simpele dingen, ik lach ook enorm graag, ook met mijn eigen moppen 😊, ik word ook blij van muziek en tot slot … een goed glaasje wijn in een mediterraan klimaat. Kortom, het leven omarmen in al zijn aspecten.

 

Tamara Thaels
mandala

“De meest inspirerende en succesvolle mensen zijn gewoon zichzelf.”

Zoektocht naar mezelf

Ondertussen leerde ik ook van al mijn mede-reizigers, van mijn kinderen, vrienden, …

Meer en meer werd mij duidelijk dat het interpersoonlijk aspect heel belangrijk was voor mij. De connectie die je maakt met de persoon, het ontdekken van gaven van anderen… Oprecht geïnteresseerd zijn in alles, authentiek kunnen en mogen zijn. Het is een greep uit alles wat mij raakt.

Ik lach ook enorm graag. Lachen werkt aanstekelijk en werkt ook verbindend. Het gevoel van veilig te zijn is overal van onschatbare waarde.

mandala

“Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep vanbinnen bent.”

E.E.Cummings